SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink

A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek megfelelő és megbízható tárolását szolgáló hűtőrendszerek létrehozásához és működtetéséhez a Grabowsky Kft. az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Hűtőkamrák: Cégünk vállalja a megfelelően kialakított, kitűnő hőszigetelésű, hatékony energiafelhasználású, EU szabványoknak megfelelő hűtőkamrák és hűtőházak tervezését és kialakítását.
  (Illusztráció)
 • Szivárgásvizsgálat: A magaslégköri ózonréteg védelme és a légköri üvegházhatás csökkentése érdekében hozott nemzetközi és hazai jogszabályok a legalább 3 kg hűtőközeg töltetű berendezések (ipari, kereskedelmi és komfort hűtőgépek, klímaberendezések, hőszivattyúk) üzemeltetőinek 2008. január 1-től törvény írja elő a kötelező szivárgásvizsgálat elvégzését. Az ózonkárosító anyagokról szóló 2037/2000/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet 17. cikke (2010. január 1-től az 1005/2009/EK rendelet), a 14/2015. (II.10.) kormányrendelet, valamint az egyes fluortartalmú üvegházhatású gázokról szóló 824/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (F-gáz rendelet) 3. cikke a helyhez kötött berendezések kötelező évenkénti, nagyobb rendszereknél ennél gyakoribb szivárgásvizsgálatot ír elő, melyet csak arra kiképzett és képesített személyek és vállalkozások végezhetnek. Ezt 3-30 kg hűtőközeg-töltettel rendelkező rendszerek esetén évente, 30-300 kg hűtőközeg-töltet esetén félévente, míg 300 kg-nál nagyobb hűtőközeg-töltet esetén negyedévente kell elvégezni.
 • Hűtőberendezések, hűtőrendszerek tervezése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása, szervizelése
  (Illusztráció)
 • CA: A hűtött légterű gyümölcs és zöldség szabályozott légterű tárolás legkorszerűbb technológiája jelenleg az ultra alacsony oxigénszint biztosítása (Ultra Low Oxygen), melynek alkalmazása esetén a gyümölcsök és zöldségek tárolhatósági ideje jelentősen növelhető.
  (Illusztráció)
 • DCA technológia telepítése, üzembe helyezése, karbantartása, szervizelése: http://www.isolcell.com/en/Isolcell-nitrogen-generators/dca.html
 • Villamos vezérlő szekrények gyártása
 • Hűtőrendszerek installálása alvállalkozóként